FAKTA & PRISER

Resa: Galapagos och Amazonas i Ecuador
Reslängd: 17 dagar
Avresedatum:

3/2 - 19/2  2019

5/2 - 21/2  2020

Resans pris:

68 900 kr 

Anm. avgift  6 500 kr
Enkelrumstillägg:

 

3 900 kr. (Endast hotell i Quito och Guayaquil)

Gruppstorlek : 7 - 15 personer
       

Detta ingår i priset:
- Svensk färdledning
- Reguljärflyg från Sverige - Ecuador
- Boende del i dubbelrum på hotell och lodge  
  samt dubbelhytt på båt i Galapagos.
- Helpension på djungellodge samt under  
  kryssning i Galapagos

 -Alla transporter,utflykter & guidning enligt  
  program

 
Detta ingår inte i priset:
  
- Parkavgifter ca. USD 130/person

- Dricks till guider och besättning på  
  Galapagos

 

Galapagos resor

 

 

Resor med kvalité Galapagos och Amazonas i Ecuador.


Resor med kvalité till Galapagos och Amazonas i Ecuador, kan vi erbjuda på Peru Explorer. Gruppresan ”Galapagos och Amazonas i Ecuador” är en verkligt exklusiv naturresa som inkluderar huvudstaden Quito, Amazonas regnskog och Galapagos underbara övärld. Resan börjar i Anderna där Quito ligger inbäddat i en dalgång på 3000 meters höjd över havet. Vi besöker det gamla koloniala Quito som är uppsatt på Unescos Världsarvslista. Nästa anhalt blir Amazonas regnskog dit vi åker med inrikesflyg till staden Coca i östra Ecuador. På Napofloden tar vi oss i snabbgående båtar längre in i Djungeln mot vår destination. Den sista biten får åka i kanoter på en liten flod innan vi är framme vid en förunderligt vacker lagun där vår lodge ligger i vattenbrynet. Vi har chanser att se regnskogens olika djur, apor, kajmaner och fåglar till exempel. Det finns ingen garanti att se många djur men upplevelsen av skogen, dofterna och kakafonin av alla varelser i den är vi garanterade.

 

Avslutningen på resan är kanske också höjdpunkten för många – Galapagos. Väl ute på Galapagos gör vi oss hemmastadda på vår båt – Angelito, som skall vara vårt hem under en veckas tid. Vi gör en odyssé i arkipelagen tillsammans med vår certifierade guide som på ett kunnigt och engagerat sätt leder oss på upptäcktsfärder på de olika öarna. Det är helt unikt att kunna se de olika djuren – Jättesköldpaddor, olika ödlor, havskölpaddor och en mängd fåglar för att bara nämna några, på så nära håll. Det blir också fina möjligheter till bad och snorkling i de varma och klara vattnen som omger Galapagosöarna.

 

Om inte datumet passar så går det bra att boka ett skräddarsytt paket. Då bestämmer Du själv när Du vill åka och vi förbokar boende, transporter och guidningar. Du tas emot av våra representanter på de olika destinationerna i landet och reser tryggt men flexibelt.

 

För individuella resor till Galapagos eller Amazonas kontakta oss för offert. Vi kan erbjuda flera olika båtar samt också landbaserat besök på Galapagos som är lite billigare än kryssningarna.

 

 

 

 PERU EXPLORER   -   Essunga Västergården 401   -   465 94 NOSSEBRO   -   Tel: 0512-129 26, 0733-80 50 05   -   Epost: