Inkaleden med Södra Peru - Fakta & Priser

FAKTA & PRISER

Resa: Inkaleden med Södra Peru
Reslängd: 24 dagar
Avresedatum: Vid minst 10 deltagare
Resans pris: 46 900 kr
Enkelrumstillägg: 2 900 kr.
Gruppstorlek : 10 - 24 personer
Anmälan senast:  
   

Reseförlängning:

Vistelse på Djungellodge, Kryssning i Galapagos, Påskön m.m.

 

Detta ingår i priset:
- Svensk färdledning
- Reguljärflyg från Göteborg, Stockholm eller annan nordisk anslutningsort
- Boende del i dubbelrum på medelklasshotell
- Frukost alla dagar,helpension på Inkaleden i övrigt enl. dagsprogram
- Alla transporter,utflykter & guidning enligt programmet

 


Detta ingår inte i priset:
- Eventuell dricks till chaufförer och guider

 

 

 

En vandringsresa i Inkafolkets fotspår. Vi går tillsammans med auktoriserad guide den berömda Inkaleden under 4 dagar. Vi mjukstartar resan med en trevlig rundtur i Lima och äter gemensam välkomstlunch med Stilla havet som utsikt från den vackra och exklusiva restaurangen.
Efter att ha tagit flyget upp i Anderna till Cuzco tar vi oss direkt ner till den Heliga Dalen på en höjd av 2800 m och har avdelat hela 4 dagar för att acklimatisera oss till den höga höjden, något som kommer att ha mycket gott av under vår vandring på Inkaleden. På vår vandring har vi hjälp av bärare som tar hand om vår packning samt medför tält och utrustning för att laga mat. vi bor i tvåmanstält. Vi fortsätter vår resa söderut efter Inkaleden och på Titicacasjön gör vi en 2-dagars utflykt där vi sover över hos lokalbefolkningen på en ö. Så småningom kommer vi vi ut till kusten och klimatet blir varmare och tempot avtar. Vi avslutar med ledig tid och gemensam lunch i Lima.  Under vandringen på Inkaleden har vi en läkare med i teamet.
 
 Mer information skickas ut i samband med anmälning till resan. Innan resan hålls en träff där vi informerar ytterligare om Peru och resan vi skall göra tillsammans, det blir ett bra tillfälle att börja lära känna varandra lite grann samt klara ut eventuella frågor.

 PERU EXPLORER   -   Essunga Västergården 401   -   465 94 NOSSEBRO   -   Tel: 0512-129 26, 0733-80 50 05   -   Epost: